O nama

Firma Peđolino osnovana je još 1994 godine i bavila se prodajom i distribucijom čarapa na veliko i malo a od 2002 i proizvodnjom pamučnih čarapa.

U proizvodnji koristimo najkvalitetnije sirovine iz uvoza ili domaće proizvodnje:100% pamuk,omotana lycra,polyamid,omotana gumica, vuna i dr. i stalno unapredjujemo tehnološki proces.

Naša robna marka NICOLA SOCKS poznata je u celoj Srbiji i šire zbog kvaliteta, povoljne cene čarapa i nazuvaka napravljenih od češljanog i merciriziranog pamuka.

Cena i kvalitet su glavni moto nase proizvodnje,kao i sugestije i zahtevi naših kupaca i poslovnih partnera.

U sklopu proizvodnje nalazi se VELEPRODAJA I MALOPRODAJA.


OPREMA

Za proizvodnju koristimo moderne mašine LONATI Italijanske proizvodnje novije generacije,kao i prateće mašine za doradu poznatih svetskih proizvodjača,što garantuje dobar kvalitet proizvoda namenjenog domaćem tržištu i izvozu.


VAMA NA USLUZI

Kod nas možete poručiti čarape po vašoj želji i meri.

Radimo specijalne veličine i boju za naše klijente kao i dezene sa amblemom vašeg kluba ili logom vaše firme.


PRODAJA ČARAPA

VELEPRODAJA ČARAPA je u sedistu firme Zemun- Altina ul. Simeona Končarevića 33, a takodje dostevljamo robu lično do kupca ili šaljemo brzom poštom zajedno sa fakturom i otpremnicom.

MALOPRODAJA ČARAPA je takodje u sklopu poslovnog objekta i u njoj mozete kupiti nase proizvode kao i proizvode drugih proizvodjaca po specijalnim fabričkim maloprodajnim cenama.Takodje vam preporučujemo prodavnice firme WILD WOLF koja prodaje naše proizvode po istim cenama u Bloku 70,kineski TC lokal195,i u Pančevu OTC.